Ervaringen rijschool

Heb je bij ons rijles gehad en ben je tevreden? Dan horen wij dat graag! Laat op deze pagina je reactie achter en spoor toekomstige deelnemers aan om ook bij Folkertsma rijschool te beginnen met rijlessen!

112 Responses to Ervaringen rijschool

 1. Jan Willem Hilbrands says:

  Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Anne bedankt voor de leerzame, goed opgebouwde lessen. Ik zou Anne aanbevelen als rij instructeur.

 2. Nienke says:

  Heel erg bedankt voor de leuke lessen Anne Folkertsma!! Het was erg gezellig en ik heb heel veel geleerd! Bedankt!!

 3. Amanda Bot says:

  Yes rijbewijs gehaald! Na twee keer te zakken bij een andere rijschool, is het bij Folkertsma rijschool in één keer gelukt. Fijne lessen en veel geleerd!

 4. rebecca says:

  Mijn rijbewijs afgelopen vrijdag gehaald dankzij Anne. Ik heb met veel plezier bij Anne gereden! Anne is geduldig, stelt je op je gemak en neemt de tijd om je alles goed uit te leggen en je voor te bereiden op je examen. Vol lof raad ik iedereen Anne aan!

 5. Nora says:

  Het rijbewijs is binnen! Hele leuke en leerzame lessen gehad! Goeie rijschool en eerlijke instructeur. Anne, bedankt voor alles!

 6. Twan says:

  Een goede rijschool met een eerlijke en geduldige instructeur. Echt een aanrader!

 7. Christian de Weerd says:

  Het hoge slagingspercentage komt niet zomaar uit het niets vallen!
  Door de lessen heen ben ik erg goed voorbereid op mijn examen en kwam ik voor geen verassingen te staan.
  Het waren fijne lessen en we hebben goed gekeken naar wat beter kon en daar ook echt op gefoccussed.
  Daarnaast was het erg gezellig!
  Ik kijk dus terug op een hele goede ervaring en kan dit dan ook zeker aanraden!

 8. Jorrit says:

  Goeie en leuke lessen, echt een aanrader:)

 9. Irene says:

  Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Erg tevreden met de rijlessen van Anne. Veel geduld en neemt alle tijd voor je. Erg flexibel wat betreft lestijden. Ik ben zeer tevreden, een echte aanrader. Dankjewel Anne, voor alle lessen!

 10. Hendrik says:

  Vandaag in 1 keer geslaagd voor mij rijbewijs dankzij de goede rijlessen van Anne! Anne geeft je op een rustige maar zeer plezierige manier les, waardoor je met steeds meer plezier gaat rijden. Hij blijft altijd rustig en geeft je een goede voorbereiding op je examen. Deze rijschool is zeker aan te raden! Anne, bedankt!

 11. Wietze says:

  Echt een aanrader, Anne blijft altijd rustig en legt alles goed uit.
  Hierdoor in één keer gehaald!

 12. Marije says:

  Leuke leerzame lessen gehad , ook in 1x geslaagd echt een aanrader!

 13. Astrid says:

  Vandaag geslaagd dankzij de goede rijlessen van Anne! Ik heb met plezier auto gereden. De sfeer was goed en de uitleg was altijd helder. Er wordt goed de tijd genomen om alle fouten eruit te halen.
  Deze rijschool is dus zeker aan te raden!

 14. xandra says:

  Ook ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald met dank aan alle leuke en leerzame lessen met hele goeie en duidelijke uitleg en als je vragen hebt legt Anne je het nog een keer uit of doet het voor en beantwoord alle vragen die je hebt erg goed ook gaat hij super om met stress en helpt je weer rustig te worden als iets niet goed gaat doet hij het meerdere keren met je totdat het goed gaat en een hele goeie begeleiding.
  Kortom een super rijschool echt een aanrader.

 15. Yentel says:

  Vandaag in 1 keer geslaagd, dit door alle leerzame en goed begeleide lessen.

 16. Nicole says:

  Hartstikke leuke en leerzame lessen gehad, ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald door deze goede rij instructeur! Zeker een aanrader. Anne super bedankt!

 17. Dave Boonstra says:

  Vandaag in eerste keer geslaagd bij autorijschool Folkertsma. Anne was een hele rustige en plezierige rijinstructeur. Ik kan hem bij iedereen aanraden. Anne bedankt en succes verder met je rijschool.

 18. Daan says:

  Erg leuke en leerzame lessen. Er word duidelijk tijd voor je genomen tot je alles begrijpt en kan. In een keer geslaagd door erg goede begeleiding van Anne!
  Zeker een aanrader.

 19. Rense says:

  Super tijd gehad altijd leuke en duidelijke lessen!
  Echt een aanrader!

 20. Gerko says:

  Net mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Anne blijf altijd rustig maar het was elke keer toch weer super gezellig. Echt een aanrader!!!

 21. Matthias says:

  Het heeft me 4 examens gekost, maar dan heb je ook wat! Anne is altijd heel geduldig en geeft je een goede voorbereiding op het examen. Bedankt!

 22. Nicole says:

  Super lessen gehad en daardoor mijn rijbewijs mogen halen! Ontzettend blij mee. Rustige en duidelijke uitleg zijn erg helpend. Positieve benadering en flexibel met lestijden. Gericht aan het werk en staat open voor eigen inbreng. Anne, bedankt!

 23. Hjalmer says:

  Ik heb mijn rijbewijs binnen!
  Door de goede voorbereiding van mijn pa de instructeur.
  Dat was heel anders toen ik ging beginnen.
  Ik was een beetje eigenwijs maar anne geeft je zo een opbeur en stelt je niet teleur!
  Dus vertel het al je vrienden en vriendinnen,
  Deze man heeft nooit een pesthumeur en door Anne krijgt de examinator een rode kleur!

 24. Auke says:

  Leuke en leerzame lessen gehad met Anne. Hij kon mij altijd duidelijk uitleggen wat ik goed deed en waar mijn mindere punten lagen. Dankzij hem heb ik de tweede keer mijn rijbewijs kunnen halen zonder enkele problemen. Erg bedankt voor deze leerzame en gezellig tijd!

  Groetjes Auke

 25. Helena says:

  Dankzij Anne in 1 keer geslaagd! Hij bleef altijd rustig tijdens de lessen en hielp je waar het nodig was. Ook was het altijd super gezellig. Zeker een aanrader!

 26. Allison Manse says:

  Hele leuke, afwisselende en erg leerzame lessen gehad! Anne legt alles heel duidelijk uit, behandelt de punten die je nog niet goed liggen extra en zorgt dat je met een goed gevoel naar het examen gaat!
  Zeker een aanrader!

 27. Niels says:

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij de eerste poging. Erg fijne rijschool en een goede instructeur. Neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk uit. Zeker een aanrader!

 28. Elise says:

  Ook ik heb mijn rijbewijs gehaald. Anne is een geschikt persoon voor het aanleren van autorijden. Ik heb altijd met erg veel plezier les gehad, op zen tijd even een grapje maar daarna ook weer goed gefocust zijn. Zeker een aanrader als je nog een goeie rijschool zoekt!
  Het resultaat mag er ook zijn, in 1 keer geslaagd!

 29. Andre says:

  Altijd leerzame lessen en duidelijke uitleg gewoon weg een zeer goede rij intructeur
  En ook zeker wel een Aanrader om hier te gaan lessen!!

 30. Nina says:

  Mijn rijbewijs is ook binnen!
  Super leuke lessen gehad en zeer goeie begeleiding van Anne!
  Heb zeker genoten en veel geleerd.
  Voor als je mocht twijfelen, Folkertsma is zeker een aanrader!
  Anne, BEDANKT!!!

 31. Hilde says:

  Ik heb nu net mijn rijbewijs en hij wil ook graag dat je met een goed gevoel het examen in gaat. Mijn bijzondere verrichtingen gingen eerst niet zo goed en daarom hebben we nog even anderhalf uur dat geoefend en daardoor ging ik met een fijn gevoel het examen in. Bedankt en inderdaad een aanrader. Hij geeft goede tips

 32. Sjouke says:

  Ik heb nu net mijn rijbewijs gehaald. Ik heb altijd een top begeleiding gehad en lessen. Het is dus echt een aanrader om bij folkertsma je rijbewijs te halen!

 33. Kacper says:

  Je leert stap voor stap hoe je moet autorijden. Ontzettend leerzame lessen elke keer. Altijd een hele leuke sfeer gehad tijdens de lessen. Heb iedere les met plezier gereden. Anne begeleidt je tot de examen en weet precies wanneer je er klaar voor bent!
  Een echte aanrader!
  Rijbewijs in 1x gehaald, bedankt Anne!

 34. Arend Bron says:

  vandaag rijbewijs in 1 keer gehaald .
  heb genoten van de leuke en vooral leerzame lessen bij deze rijschool en zou het vele aan raden hier te rijden Anne Bedankt .

 35. mitchell boonstra says:

  in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. echt hele leuke lessen en vooral ook goeie en duidelijke uitleg gehad. Ben daarom ook in een keer geslaagd! top rijschool!

 36. Gerwout Bisschop says:

  Fijne rijschool , heel erg geschikt voor mensen die een rustige persoon naast zich willen hebben, Anne word nooit boos en je voelt je nooit ongemakkelijk. Dus echt een aanrader, wil vaak iets extra’s doen om je te laten slagen

  succes in de toekomst.

 37. Benjamin Otten says:

  Niemand vermoedt het maar Benjamin doet het.
  Heerlijk zo’n dag dat je je rijbewijs mag halen.
  En wat een fijne rijschool. Anne geeft je het gevoel dat je het kan en helpt je met de dingen die nog niet zo best zijn. Ontzettend bedankt voor het vertrouwen en de goeie begeleiding. Ik zal tegen de rest van de wereld zeggen ga naar folkertsma rijschool gegarandeerd succes!

 38. Edmar Folkertsma says:

  ik heb ook mijn rijbewijs gehaald bij Anne. Ik was er zelf niet zo fanatiek mee bezig maar ik werd wel aangestuurd en soms wat gepusht als het nodig was.
  En nu ik mijn rijbewijs heb geniet ik er ook van.

  zeker een aanrader!!

 39. Kevin Regan says:

  Ik heb inmiddels mijn rijbewijs gehaald bij Anne. Elke rijles heb ik als fijn ervaren. Het is heel erg fijn om Anne naast je te hebben als rijinstructeur, Ik heb het gevoel gehad dat Anne zich aanpaste aan mij zodat ik zo snel mogelijk alles op de juiste manier onder de knie zou krijgen. Verder heb ik ook altijd plezier in de lesauto gehad. Het is een echte aanrader. Anne, Bedankt !

 40. Caren van der Velden says:

  Ook ik heb mijn rijbewijs gehaald! Het waren leerzame en gezellige lessen! Ik heb altijd met plezier de lessen gevolgd. Als je wilt beginnen met lessen is Folkertsma rijschool echt een aanrader!

 41. Dennis says:

  Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald! Dit heb ik samen gedaan met een goeie instructeur. Hij neemt de tijd en geeft goeie begeleiding. Tijdens de lessen kun je alles vragen. Hij geeft aan wanneer je klaar bent voor het praktijk examen! Als jullie op zoek zijn naar een goeie rijschool, ga dan naar Folkertsma rijschool! Ik vond het leuke lessen! 🙂

 42. Jochem Numan says:

  In 1 keer geslaagd! Nooit gedacht omdat in de laatste lessen de zenuwen toeslagen.. De instructeur heeft op het laatste moment nog tijd voor me gemaakt om het vertrouwen terug te krijgen, en dat is absoluut gelukt. De taart was zeker verdient!

 43. Kevin Stoelwinder says:

  Ik heb snel en in 1 keer het examen gehaald met Anne. Hij past zich altijd goed aan op de persoon waarmee hij rijdt. Ook was het altijd erg leuk.

 44. jelmer says:

  Ik heb inmiddels mijn rijbewijs gehaald! Hij is een rustige en duidelijke instructeur, heb altijd met plezier gereden. Een echte aanrader!!

 45. kristine says:

  Inmiddels mijn rijbewijs gehaald! Altijd met plezier de lessen gevolgd, een echte aanrader, neemt de tijd voor je.

 46. Sanne says:

  Ook ik heb mijn rijbewijs gehaald! Erg tevreden over en de lessen en de begeleiding.

 47. Ymie says:

  Super rijschool! Echte aanrader!

 48. Jeroen Knol says:

  Na een pauze van een jaar of 3 heb ik de rijlessen weer opgepakt, en ik ben toen naar Anne gegaan. Samen met Anne heb ik gewerkt aan mijn kijkgedrag en aan mijn vertrouwen in de auto en in mezelf.
  Ik ben in de eerste keer geslaagd bij Anne en daar ben ik super blij mee! Zeker een aanrader!

 49. Hinke Kruizenga says:

  Ik heb al jaren mijn rijbewijs maar had altijd moeite met parkeren. Ik heb 2 uur les gekregen van Anne in mijn eigen auto. We hebben alles een paar keer gedaan: achteruit en vooruit inparkeren, file parkeren, bochtje achteruit. Alle trucs weet ik nu weer. Anne is zeer duidelijk en rustig en zeer geduldig. Een super instructeur!

  Ik ga nu veel oefenen en heb er alle vertrouwen in dat parkeren nu gaat lukken!

 50. Niek says:

  Ik heb inmiddels mijn rijbewijs bij deze rijschool gehaald. Erg fijne lessen en goede begeleiding! Oftewel een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *